Ahmet Hakan: 'Daha güzel olacak' sloganı aslını yaşatır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyoğlu geleneksel iftarına nostaljik tramvayla gittiği sırada bir vatandaşın, "Başkanım her şey çok güzel olacak" demesi üzerine, "Daha güzel olacak" sözleriyle yanıt verdi

İstanbul'un seçilmiş belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'her şey çok güzel olacak' sloganına atıfta bulunan Erdoğan oldukça ti'ye alındı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da, “Daha güzel olacak” cümlesinden AK Parti için slogan çıkmaz, çıkamaz. Çünkü bu slogan, fena halde aslını yaşatır." ifadelerini kullandı.

İşte Hakan'ın yazısından ilgili bölüm

‘DAHA GÜZEL OLACAK’ İLE İLGİLİ İKİ SAPTAMA

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, Beyoğlu’nda tramvay turunda... Tam bu sırada kaldırımdaki bir kadın, “Başkanım! Her şey çok güzel olacak” diye laf atınca... Cumhurbaşkanı Erdoğan, saniye sektirmeden şu cevabı verdi: “Daha güzel olacak... Daha güzel olacak...”

*

Bu konuda iki şey söyleyeceğim:

*

BİR: Cumhurbaşkanı’nın o sloganı duyunca anında “Daha güzel olacak” cümlesiyle karşılık vermesi... Takdire şayan ve etkileyici...


İKİ: Fakat “Daha güzel olacak” cümlesinden AK Parti için slogan çıkmaz, çıkamaz. Çünkü bu slogan, fena halde aslını yaşatır.

Etiketler
Beyoğlu Ahmet Hakan Recep Tayyip Erdoğan