CHP'den son hafta atağı

CHP Kocaeli İl Örgütü partinin önemli isimlerini seçimlere son 1 hafta kala bir araya getirdi.

CHP'den son hafta atağı

CHP Kocaeli İl Örgütü partinin önemli isimlerini seçimlere son 1 hafta kala bir araya getirdi. Her isim oluşturulan program kapsamında 31 Mart’a kadar mahalle ve köylerde parti çalışmalarını ekipleri ile sürdürecek.

Türkiye’nin sandık başına giderek yeni yerel yönetimleri belirleyeceği 31 Mart seçimlerine son 1 hafta kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nde (KYÖD) düzenlenen toplantıda partinin kentte iz bırakan önemli isimleri bir araya geldi.

Toplantıda, 31 Mart seçimlerine son 1 hafta kala partinin önde gelen isimlerinin katılımı ile İzmit ağırlıklı olmak üzere mahalle ve köylerde yapılacak olan programlar açıklandı.

GENİŞ KATILIM

Toplantıya CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetimi, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, partinin geçmiş dönem milletvekilleri ve belediye başkanlarından Kenan Akman, Sefa Sirmen, Hikmet Erenkaya, Kenan Evin, İzzet Çetin, Mustafa Öğren, Ömer Hazer, Halil Çalık, geçmiş dönem il başkanları, il yöneticileri, ilçe başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları, meclis üyeleri katıldı.

SON HAFTA STRATEJİSİ

Seçim çalışmalarının son 1 hafta kala geldiği nokta ve planlamalar hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda partinin kanaat önderleri ile görüş alışverişi gerçekleştirildi.

Yapılan konuşmalar sonrasında ise il örgütü tarafından hazırlanan mahalle mahalle, köy köy gerçekleştirilecek çalışmaların bilgisi paylaşıldı.

Planlamaya göre 25-27 Mart tarihleri arasında Sefa Sirmen, Hikmet Erenkaya, Haydar Akar, Hurşit Güneş, Yalçın Kuşkan gibi önemli isimler belirlenen köylere ağırlık vererek vatandaşlarla bir araya gelecek.

27 Mart tarihinden sonra ise tüm mahallelerde çalışmalar yürütülerek özellikle kararsız seçmenlere ulaşılacak.

Etiketler
Kocaeli Seçim