'Hem İstanbul hem Adana şimdiden hayırlı olsun'

CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, Ekrem İmamoğlu'na destek için İstanbul'a geldi.

CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Zeydan Karalar, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek ziyaretinde bulundu.

İstanbul'da uzun süre çalışan Zeydan Karalar, İmamoğlu ile birlikte çeşitli temaslarda bulunacak. Konuya ilişkin twitter hesabından paylaşım yapan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu "Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Zeydan Karalar desteğe gelmiş, hoş gelmiş..." diyerek duyurdu.

İki başkan adayı bir de video paylaştı. İstanbul'da uzun süre çalışan Zeydan Karalar, İmamoğlu'na destek için birlikte fabrika ziyaretleri yapacaklarını duyurdu. Hem İmamoğlu hem de Karalar İstanbul ve Adana'yı alacaklarını duyurdu.

'Hem İstanbul hem Adana şimdiden hayırlı olsun' - Resim : 1

KARALAR: BAHARI BİRLİKTE GETİRECEĞİZ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise yaptıkları ziyaretlerden fotoğraflar paylaştı. Karalar, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sevgili Ekrem İmamoğlu ile birlikte, 12 yıl boyunca genel müdürlüğünü yaptığım Okan Tekstil'den beri tanıdığımız konfeksiyon ve tekstil fabrikası sahibi arkadaşlarımızı ziyarette bulunduk." dedi. Karalar, "Yürekten inanıyorum, Türkiye’ye baharı birlikte getireceğiz." diyerek ziyaretten fotoğraflar paylaştı.

'Hem İstanbul hem Adana şimdiden hayırlı olsun' - Resim : 2

Etiketler
Adana Ekrem İmamoğlu Zeydan Karalar