Bolu'da suya yüzde 50 indirim yapıldı: 'Benzer adımı hükümetten bekliyorum'

Bolu'da, koronavirüs salgını nedeniyle alınan kararlar doğrultusunda suya iki ay süreyle yüzde 50 indirim yapıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, hükümetten elektrik ve doğal gaz faturaları için benzer bir adım atmasını beklediğini söyledi.

Bolu'da suya yüzde 50 indirim yapıldı: 'Benzer adımı hükümetten bekliyorum'

Bolu Belediyesi tarafından alınan kararla, su ücretlerine 2 ay süre ile yüzde 50 indirim yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın su fiyatlarında yüzde 50 indirim yapma çağrısının ardından belediye meclisi, valilikten alınan özel izinle olağanüstü toplandı.

Üç gündem maddesiyle gerçekleşen ve Tanju Özcan ile meclis üyelerinin maske, eldiven taktığı toplantıda su fiyatları, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın teklifiyle, iki ay süreyle yüzde 50 indirildi.

Toplantıda ayrıca, salgının devam etmesine karşın, su indiriminin uzatılabilmesi için belediye encümenine de yetki verildi.

"HÜKÜMETTEN DE ELEKTRİK VE DOĞAL GAZ KONUSUNDA BENZER ADIMI BEKLİYORUM"

Alınan kararı Twitter hesabı üzerinden duyuran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, hükümetten de elektrik ve doğal gaz faturaları için de benzer bir adım atılması yönünde çağrıda bulundu.

Özcan'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım şu şekilde:

Ben Bolu Belediye Başkanı olarak şu zor günlerde Bolu da suya YÜZDE 50 indirim yaptım...Hükümetten de elektrik ve Doğalgaz konusunda benzer bir adım bekliyorum...Gün halktan aldıklarımızı halkla paylaşma günüdür.

Bolu'da suya yüzde 50 indirim yapıldı: 'Benzer adımı hükümetten bekliyorum' - Resim : 1

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Bolu Tanju Özcan Elektrik