iPhone SE 2 konsept videosu yayınlandı

Merakla beklenilen Apple’ın yeni iPhone SE modeli her geçen gün yepyeni bilgilerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. iPhone SE 2 bu defa ise Concept Creator kanalı tarafından yayınlanan konsept çalışma ile karşımızda.

iPhone SE 2 konsept videosu yayınlandı

Geçtiğimiz günlerde çeşitli görsellerle gündeme gelen iPhone SE 2 için heyecan dorukta. İlk olarak iPhone 5s kasası kullanılarak iPhone 6s donanım özellikleriyle piyasaya sürülen iPhone SE bu defa çok daha iddialı gelecek.

iPhone X modelinde kullanılan çentikli tasarımla gelmesine kesin gözle bakılan yeni iPhone modelinin küçük boyutları ve büyük ekranı şimdiden teknoloji severlerin gönlünü fethetti. Arka tarafta ise ufak değişikliklerin olması beklenirken büyüyen kamera lensi dikkat çekiyor.

Ön yüzeyin tamamen ekran olmasından kaynaklı Touch ID kullanılmayan konsept modelde Face ID ‘ye yer verilmiş. Animoji gibi özelliklerinde yer aldığı iPhone SE 2 modelinde çok daha güçlü bir işlemci, batarya ve ekran kullanıldığından da videoda bahsediliyor.

Kulaklık girişinden vazgeçilen konsept modelde 4 farklı renk seçeneği sunulmuş. Bu renklerin gerçekleşme ihtimali ise biraz düşük gözüküyor. Peki siz bu konsept çalışma hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler
Apple iPhone