Helikopter kazasında hayatını kaybeden basketbolun efsane ismi Kobe Bryant kimdir?

Son dakika gelen habere göre Kobe Bryant hayatını kaybettiği iddia edildi. Peki basketbolcu Kobe Bryant kimdir, kaç yaşında? Son dakika gelen Kobe Bryant öldü mü haberi spor camiasını fazlasıyla üzdü. Peki Kobe Bryant öldü mü? Kobe Bryant kimdir?

Helikopter kazasında hayatını kaybeden basketbolun efsane ismi Kobe Bryant kimdir?

Son dakika spor haberi... Son dakika Kobe Bryant haberi... Son gelen üzücü habere göre dünyaca ünlü basketbolcu Kobe Bryant'ın hayatını kaybettiği iddia edildi. Peki Kobe Bryant öldü mü, neden öldü? Spor camiasını hüzne boğan haberin detayları haberimizde.. İşte Kobe Bryant öldü mü, neden öldü? Basketbolcu Kobe Bryant kimdir, kaç yaşında? sorularınızın cevabı..

Kobe Bryant öldü mü, neden öldü?
Kobe Bryant öldü mü, neden öldü? sorusu aranıyor. Kobe Bryant uçak kazasında öldüğü iddia ediliyor.

Kobe Bryant kimdir?

Kobe Bryant, Philadelphia'da doğdu. Babası da bir NBA basketbolcusu olan Kobe, ismini annesinin bir Çin lokantasında yediği kobe usulü biftekten almıştır. Kobe 5 yaşına geldiğinde yaşamında büyük bir etkisi olacak İtalya'ya taşınmışlardı. Kobe, babasının maçlarını izlerken basketbola alışmıştı. Fakat İtalya'da yaşayıp da futboldan etkilenmemek mümkün değildi. Kobe de futbola en az basketbola duyduğu kadar ilgi duymakta idi. Ama zamanla bütün ilgisi basketbola kaydı. Çünkü Amerika'ya geri dönmüşlerdi ve boyu gitgide uzamakta idi. Kobe burada basketbolunu geliştirdi ve 13 yaşına geldiğinde babasını yenebilir hale geldi.

Etiketler
Kobe Bryant Bolu Helikopter